Google SEA

Ontdek hoe Google SEA jou kan helpen met het verhogen van je omzet

Wat is Google SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van online adverteren waarbij je jouw advertenties kunt tonen aan gebruikers die actief op zoek zijn naar producten of diensten op Google. Het stelt bedrijven in staat om hun zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken op het moment dat ze klaar zijn om actie te ondernemen.

Waarom Google SEA inzetten voor jou bedrijf

Met Google SEA kun je jouw advertenties weergeven op de zoekresultatenpagina’s van Google, boven of naast de organische zoekresultaten. Dit betekent dat wanneer mensen relevante zoektermen invoeren, ze jouw advertentie kunnen zien en doorklikken naar je website. Het biedt een krachtige manier om je bedrijf te promoten en de juiste doelgroep te bereiken op het juiste moment.

Wat zijn de voordelen van Google SEA

Verhoogde zichtbaarheid

Met Google SEA kun je je advertenties op de topposities van de zoekresultaten plaatsen. Dit vergroot je zichtbaarheid aanzienlijk, waardoor potentiële klanten jouw bedrijf sneller opmerken en erop klikken.

Gerichte targeting

Google SEA biedt geavanceerde targetingopties waarmee je je advertenties kunt richten op specifieke demografische gegevens, locaties, interesses en zoekwoorden. Hierdoor kun je je advertenties tonen aan de juiste doelgroep die al interesse heeft in wat je aanbiedt.

Meetbare resultaten

Met Google SEA heb je volledige controle over je advertentiecampagnes en kun je de prestaties nauwkeurig meten. Je kunt belangrijke statistieken zoals klikken, vertoningen, conversies en kosten volgen. Dit stelt je in staat om je campagnes te optimaliseren en je marketingbudget efficiënt te benutten.

Snelle resultaten

In tegenstelling tot sommige andere vormen van marketing, biedt Google SEA snelle resultaten. Zodra je advertenties live zijn, kunnen potentiële klanten ze zien en doorklikken naar je website. Dit helpt je om snel meer verkeer, leads en potentiële klanten te genereren.

Waarom Kiesbeslist jou kan helpen je omzet te verhogen

Verhoog je omzet

Doordat we onze volle focus op Google SEA hebben kunnen we de beste resultaten behalen.

Optimalisatie

We optimaliseren je campagnes dagelijks om de beste resultaten te kunne behalen

communicatie

Doordat onze communicatie op 1 platform plaatsvind blijft alles overzichtelijk en is alle informatie op 1 plek

Live dashbaord

IN je persoonlijke live dashboard kun je realtime resultaten bijhouden.

Wat bieden wij

Bij Kiesbeslist bieden we een overzichtelijk pakket aan dat speciaal is ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien. In tegenstelling tot andere
aanbieders, geven wij je geen limieten. Met ons pakket kun jij onbeperkt groeien in omzet, en dat alles voor één vaste prijs. Geen verborgen kosten of beperkingen, maar volledige vrijheid om het maximale uit je Google SEA-campagnes te halen.

Voordelen

Nadelen

All Inclusive

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Zoekwoorden- en campagneadvies
 • Onbeperkt aantal campagnes
 • Onbeperkt aantal zoekwoorden
 • Onbeperkt aantal ads. groepen
 • Performace max campagne
 • Advertentie-extensies
 • Google Analytics koppeling
 • Conversiemeting configuratie
 • Uitgebreide wekelijkse optimalisatie
 • Uitgebreide wekelijkse monitoring
 • Campagnebeheer
 • Maandelijkse rapportage
 • Live dashboard

Exclusief
Landingspagina(s) ontwikkelen
Google Merchant center instellen
Exclusief advertentiebudget

Minimale looptijd 3 maanden

Veelgestelde vragen

Google SEA, ook bekend als Search Engine Advertising, is een vorm van online adverteren waarbij je jouw advertenties laat verschijnen op de zoekresultatenpagina’s van Google. Het is belangrijk voor jouw bedrijf omdat het je de mogelijkheid biedt om jouw zichtbaarheid te vergroten, gericht verkeer naar je website te leiden en potentiële klanten te bereiken op het moment dat ze actief zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt.

Google SEA kan jouw bedrijf helpen groeien door meer zichtbaarheid te creëren in de zoekresultaten, gericht verkeer naar je website te sturen en de kans op conversies te vergroten. Door effectieve advertentiecampagnes op te zetten, relevante zoekwoorden te targeten en de prestaties continu te optimaliseren, kun je je online aanwezigheid versterken en nieuwe klanten aantrekken.

De tijd die het kost om resultaten te zien met Google SEA kan variëren. Direct na het opzetten van je campagnes kunnen je advertenties zichtbaar worden en kun je verkeer naar je website genereren. Het kan echter enige tijd duren om de prestaties te optimaliseren, de juiste targeting te vinden en de campagnes te verfijnen. Door regelmatig te monitoren, te optimaliseren en te testen, kun je geleidelijk aan verbeteringen zien in de prestaties en de gewenste resultaten behalen.

Plan een gratis 15 minuten gesprek in

Boek hiernaast een kort 15 minuten gesprek met één van onze specialisten. In dit gesprek zullen we samen de kansen voor jouw bedrijf verkennen om meer omzet te genereren door slim gebruik te maken van online marketing. 

Heb je nog een algemene vraag voordat je een gesprek boekt? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@kiesbeslistmarketing.nl. We staan klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Boek vandaag nog een gesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om meer omzet te genereren met behulp van online marketing. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op

Laten we een plan maken

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top
Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Hoe kan ik je helpen?