We maken een glimlach

Door meer omzet uit je bedrijf te halen

Over Kiesbeslist

Doelgericht Online marketing bureau

Bij Kiesbeslist zijn we gedreven door onze passie voor online marketing en het vergroten van de online aanwezigheid van bedrijven. We begrijpen het belang van een effectieve online strategie en de impact die dit kan hebben op het succes van een bedrijf.

Onze focus ligt op Google SEA, oftewel Search Engine Advertising. We geloven dat dit een krachtig hulpmiddel is om bedrijven te helpen groeien en consistente omzetgroei te realiseren. Met Google SEA kunnen we gerichte advertenties plaatsen in de zoekresultaten van Google, waardoor we de juiste doelgroep op het juiste moment kunnen bereiken.

Onze missie

Online meer omzet uit jou bedrijf halen

Onze missie is om bedrijven te helpen consistent nieuwe omzet te genereren door slim gebruik te maken van online marketing, met name Google SEA. We streven ernaar om de online aanwezigheid van onze klanten te versterken, hen te helpen hun doelgroep te bereiken en hun bedrijf te laten groeien.

Bij Kiesbeslist begrijpen we dat elke klant uniek is en dat er geen one-size-fits-all benadering is. Daarom bieden we aangepaste strategieën en oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk bedrijf. We geloven in het leveren van waarde en meetbare resultaten, en we zetten ons in om een langdurige samenwerking op te bouwen met onze klanten.

Google SEA

Bekijk ons pakket

Google SEA

Met Google SEA heb je volledige controle over je advertentiecampagnes en kun je de prestaties nauwkeurig meten. Je kunt belangrijke statistieken zoals klikken, vertoningen, conversies en kosten volgen. Dit stelt je in staat om je campagnes te optimaliseren en je marketingbudget efficiënt te benutten.

Werkwijze

Onze werkwijze

Kennismaken

Stap 1

Als eerste zullen we met je kijken naar de mogelijkheden om zo te bepalen hoe we jou kunnen helpen meer omzet te behalen.

Plannen

Stap 2

Aan de hand van jou doelstellingen zullen we een plan van aanpak maken. Hierna zetten we met het plan van aanpak je campagnes op.

Optimaliseren

Stap 3

Wij blijven je campagnes continu optimaliseren om zo voor jou de beste resultaten te behalen. Deze resultaten kun je bijhouden in je eigen dashboard.

Neem contact op

Laten we een plan maken

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Plan een gratis 15 minuten gesprek in

Boek hiernaast een kort 15 minuten gesprek met één van onze specialisten. In dit gesprek zullen we samen de kansen voor jouw bedrijf verkennen om meer omzet te genereren door slim gebruik te maken van online marketing. 

Heb je nog een algemene vraag voordat je een gesprek boekt? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@kiesbeslistmarketing.nl. We staan klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Boek vandaag nog een gesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om meer omzet te genereren met behulp van online marketing. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Scroll to Top
Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Hoe kan ik je helpen?